Avis zavarovanja

Pri Avisu stremimo k temu, da je za stranko storitev najema vozila čim bolj enostavna in pregledna. Prav tako je tudi pri zavarovanju vozila, kjer ni drobnega tiska in skritih stroškov. V vsakem primeru vam Avis ponudi pravo zavarovanje glede na vaše potrebe.


Osnovno zavarovanje vozila (zavarovanje proti poškodbam/ CDW in proti kraji vozila/ TP)

Kot najemnik vozila nosite odgovornost v primeru poškodb ali kraje vozila (kot na primer: poškodbe na parkirišču, prometne nezgode, itd.).
Avis osnovno zavarovanje vozila z odškodninsko odgovornostjo je vključeno v večino naših ponudb. Se pa znesek odgovornosti razlikuje od države do države in je odvisna od rezerviranega razreda vozila. Točen znesek odgovornosti lahko vidite med postopkom rezervacije ali za točno informacijo pokličete v naš rezervacijski center na telefon +386 4 23 65 005. V spodnjem poglavju imenovanem »Polno zavarovanje vozila (SCDW, STP)« pa si preberite, kako lahko znižate odgovornost do vozila.

Polno zavarovanje vozila (SCDW, STP)

Avis polno zavarovanje vozila vam nudi pametno izbiro za brezskrbno potovanje. V primeru izbire polnega zavarovanje ne nosite odškodninske odgovornosti – to pomeni, da je znesek odgovornosti 0.- EUR.
Izbira polnega zavarovanja je trenutno možna v naslednjih državah: Avstrija, Belgija, Češka, Nizozemska, Francija, Španija, Švica in Slovenija.


Zavarovanje oseb (PAI)

V kolikor želite pa lahko sklenete tudi dodatno odškodninsko zavarovanje oseb. To zavarovanje še dodatno krije potnike, vključno z voznikom, do določenega zneska, v primeru poškodb ali smrti v prometni nesreči.

V primeru dodatnih vprašanj pokličite naš rezervacijski center na 04 23 65 005